Hornstäve Stall

Övriga djur på gården

klicka på bilderna för större bild

Tindra

Vår energiska tant  vars favoritsysselsättning är att leka katt och råtta leken med katten eller stirra på grannens hund några timmar!  Älskar att åka fyrhjuling och att fika med matte och husse och gillar också ostbågar och chips. Långa promenader är också toppen! Tycker grabbarna är rätt jobbigt förutom två gånger per år. Då flörtas det hej vilt i Hornstäve.

 Alva

Den skrattande hunden. Supermysig med fullt go ute och helt cool inomhus. Har mycket jakt i sig och älskar att med nosen gräva i alla hål, för där finns så mycket gott som sorkar och igelkottar. Gillar att se på tv när andra hundar dyker upp i rutan. Alva var på kärleksemester hos Axel i storstan i juli. Så framåt september 2009 hoppas vi att det hela resulterar i några fina valpar. Spännande! (Det blev nio stycken!! se flik Jack Russel). På hösten får hon följa med husse ut på jakt och går i drevet. Hon sköter sig jättebra och för henne en stor favoritsysselsättning!

August

Han är Julias hund men bor mycket på gården. Han är lik sin mamma Alva i sättet och är en mycket mjuk och härlig hund. Bröt sin tå som liten så när han har ont någonstans är det jättesynd om honom! Han och Aron konkurrerar om uppmärksamhet. Sen i smyg hittar vi dem sovandes nära och kärt i den pyttelilla hunkorgen, så mysigt!. Gillar att sova på kökstolen eller varför inte köksbordet! Skrattar också som sin mamma.

 1