Hornstäve Stall

Inackorderingar

Vi tycker det är roligt när det är liv och rörelse på gården, därför hyr vi ut ett mindre antal platser för  inackorderingar. Vår ambition är att såväl hästar och människor ska känna sig välkomna och trygga här. Vi arbetar för en mycket god kvalitet i såväl skötsel/hantering av hästar, stall, foder och ridhus.  Söker du stallplats och värdesätter det ovanstående och värderar goda träningsmöjligheter i lugn miljö kan du kontakta Marie 070-941 03 27.

Nedan några korta ord om det trevliga gäng som står uppstallade på gården. Några har stått hos oss i många år, men också roligt när nya kommer in i gänget. Det är en trevlig stämning i stallet och alla hjälper och stöttar varandra.

Klara och hennes fina dressyrhäst Celtic är inackorderad hos oss sedan vår-11. Klara har lång och lyckosam dressyrerfarenhet och goda tävlingsresultat. Klara är också dressyrdomare och numera är Klara och hennes familj utflyttad på landet och granne med oss. Klara har också en trevlig medryttare som heter Anna.

Asal har köpt sin första häst. Hästen heter Love och är 12 år. Ekipaget är hoppinriktade, och har gjort fina rundor under 2019. .

Evelina och hennes sto Zamira flyttade till oss hösten 2019. Ekipaget är dressyrinriktade.

Terese har sin d-ponny Lightening här under kortare tid. Det är en hopphäst.