Hornstäve Stall

Inackorderingar

Vi tycker det är roligt när det är liv och rörelse på gården, därför hyr vi ut ett mindre antal platser för  inackorderingar. Vår ambition är att såväl hästar och människor ska känna sig välkomna och trygga här. Vi arbetar för en mycket god kvalitet i såväl skötsel/hantering av hästar, stall, foder och ridhus.  Söker du stallplats och värdesätter det ovanstående och värderar goda träningsmöjligheter i lugn miljö kan du kontakta Marie 070-941 03 27  (vi har för närvarande helt fullt i stallet)

Nedan några korta ord om det trevliga gäng som står uppstallade på gården. Några har stått hos oss i många år, men också roligt när nya kommer in i gänget. Det är en trevlig stämning i stallet och alla hjälper och stöttar varandra.

Klara och hennes fina dressyrhäst Celtic är inackorderad hos oss sedan vår-11. Klara har lång och lyckosam dressyrerfarenhet och goda tävlingsresultat. Klara är också dressyrdomare och numera är Klara och hennes familj utflyttad på landet och granne med oss. Klara har också en trevlig medryttare som heter Anna.

Asal har precis köpt sin första häst. Hästen heter Love och är 12 år. Ekipaget gör sig så småningom redo för sina första rundor i hoppning.

Malin har nyligen köpt ett sto som heter Dior , och hon är 6 år. Planen är att rida allround. Mamma Cornelia och pojkvän Patrik finns förstås också med och hjälper till i stallet.

Johanna har också ganska nyligen köpt en ny häst som kallas för Nisse och är 6 år. Johanna tränar allround.

Natalie och hennes valack Ferrero flyttade till oss hösten 2018. Det är framförallt hoppning som är deras stora intresse.